adidas Skateboarding

adidas Skateboarding is geen volger, daar ben je het mee eens of niet. Waar we het wel over eens kunnen zijn is dat adidas Skateboarding stijl combineert met kwaliteit. Tuurlijk wil Adidas een graantje meepikken van de skatehype maar dit doen ze niet zomaar. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met pro skater en adidas Skateboarding teamrijder Dennis Busenitz. Zijn pro model schoen is één van de betere skateschoenen die er zijn. Samen met de ontwerpers en techneuten van adidas hebben ze 5 jaar geleden meer dan een jaar gewerkt aan de eerste adidas Busenitz skateschoen. De kennis en ervaring van Busenitz heeft ervoor gezorgd dat adidas een serieuze speler is geworden in de skate scene.

Maar er zijn meer modellen dan de adidas Busenitz. We verkopen ook de verschillende (pro) modellen zoals de Superstar, Seeley, Lucas Puig, Adi-Ease, Campus en adidas laatste paradepaardje: de adidas Trek Kazu Capita. Deze schoen is een samenwerking tussen adidas Skateboarding, snowboardmerk Capita en pro snowboarder Kazu Kokubo. Deze van oorsprong Japanse rebelsnowboarder heeft meegeholpen met het ontwerpen van de schoen die een combinatie is van skaten en outdoor.

De adidas Skateboarding schoenen hebben een herkenbaar uiterlijk. Dit komt natuurlijk als eerste door het 3-strepen logo op de zijkant van de schoen. Dit logo is net zo herkenbaar als de ‘swoosh’ bij de Nike SB schoenen. Daarnaast zijn veel adidas skateschoenen gebaseerd op iconische modellen uit vroegere tijden. De Busenitz modellen zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op de klassieke adidas voetbalschoen Copa Mundial, de Samba en de Spezial.

Dat de schoenen geïnspireerd zijn op voetbalschoenen merk je niets van tijdens het skaten. Integendeel! De schoenen hebben juist de kenmerken die je van skateschoenen mag verwachten. Denk aan verstevigde zijkanten voor extra stabiliteit, rubber cub zolen, voorgevormde binnenzolen voor comfort en controle en GEOFIT techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat een speciaal foam in de schoen in loop der tijd de vorm van je voet/enkel aanneemt. Hierdoor gaat de schoenen nog beter zitten en dit zorgt voor nog meer stabiliteit, controle en comfort. En hiermee voorkom je weer skateblessures!

Bij Revert 95 kan je adidas Skateboarding online of in de winkel kopen. Check de Adidas Skateboarding pagina voor het actuele aanbod.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden