Betaling

Ideal, creditcard, Paypal, Sofort Überweisung, Giropay, CBC Online, KBC Online, ING Homepay, Mister Cash en Klarna.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u bij ons kiezen uit verschillende snelle en betrouwbare betaalwijzen. In Nederland kunt u direct betalen met Ideal, creditcard of Paypal.

Buitenlandse klanten kunnen kiezen uit de volgende betaalmethodes: Paypal, Sofort Überweisung, Giropay, CBC Online, KBC Online, ING Homepay, Mister Cash, Klarna en creditcard.

Wij accepteren de volgende creditcards: Maestro, Mastercard, Visa, American Express en JCB.

Als u de laatste stap hebt doorlopen en een bevestiging in beeld krijgt van uw bank, creditcard of Paypal, ontvangt u kort hierna een bevestigingsmail met daarin een overzicht van uw order. Daarin staan al uw gegevens, de betalingsmethode en bestelde producten. Deze zullen wij direct zo zorgvuldig mogelijk verwerken.

Levering

Op een werkdag voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis. Dit geldt alleen voor orders binnen Nederland. Vaak zullen orders naar België ook de volgende dag geleverd zijn. Als uw bestelling toch onverhoopt vertraging oploopt, dan nemen we onmiddellijk contact met u op. In zeldzame gevallen kan het zijn dat POST NL een pakket niet binnen 24 uur aflevert. U kunt uw bestelling altijd volgen met een Track & Trace code van POST NL.

Orders uit het buitenland worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. De levertijd kan afhankelijk van het land en de bestelling variëren van 1-14 dagen.

Let op: rond feestdagen gelden gewijzigde levertijden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuwe items, speciale releases, events en andere updates.