Alle soorten rugzakken vind je bij Revert

School’s out for summer! Nou ja, bijna dan. Maar welke tijd van het jaar het ook is, schooltijd of zomervakantie, een goede rugzak komt altijd van pas. En bij Revert in Haarlem kun je de perfecte rugzak kopen of snel en veilig online bestellen voor iedere gelegenheid en activiteit.

Skate
Voor wie van plan is in de vakantie veel te gaan skaten, hebben we prachtige skate packs van Dakine, Vans en Burton: rugzakken met een handig draagsysteem voor je board en genoeg ruimte voor alles wat je verder nodig hebt tijdens een actief dagje skaten, zoals drinken, lunch en reservekleding. Deze rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende toffe kleurencombo’s en met originele motieven. Als de vakantie weer voorbij is zijn deze tassen trouwens ook perfect voor school of studie.

Retro
Merken als Carhartt, Gravis en Herschel Supply maken prachtige tassen die geïnspireerd zijn op vintage wandel- en bergbeklimmers rugzakken. Deze retro tassen zijn dus perfect om er een dagje op uit te trekken, maar zijn dankzij moderne features als een laptopvak ook ideaal voor school, werk of studie.

Black to school
Zwarte rugzakken raken nooit uit de mode. Wat de mensen ook zeggen: ‘het nieuwe zwart’ bestaat niet. Zwart is het enige echte zwart. Als je een tijdloze rugzak zoekt voor het nieuwe schooljaar, kijk dan in onze grote collectie zwarte backpacks, met tassen van bijvoorbeeld Electric, Dakine en Volcom.

Too cool for school
Op zoek naar de perfecte rugzak voor een dagje chillen in het park of op het strand? Dat is een rugzak die al je spullen vervoert én je eten en biertjes koel houdt. Je vindt bij ons verschillende rugzakken met handige koelvakken, zoals de Gravis Metro en de Dakine Jewel Pack.

Populair in tassen en rugzakken:

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden