Bataleon Global Warmer x Revert 95 ASAB

Bataleon Global Warmer x Revert 95 ASAB

Spray ‘em all!
Met trots presenteert Revert 95 de limited edition Bataleon Global Warmer x Revert 95 ASAB! Dit board is gemaakt ter ere van onze 20ste verjaardag en onderstreept de goede samenwerking met Bataleon Snowboards. Deze exclusieve Global Warmer met artwork van de in Haarlem opgegroeide illustrator Friso Blankevoort heeft als missie jouw skills op het gebied van skiërs sprayen en allround mountain slaying een standje op te krikken.

Over de Global Warmer:
De Global Warmer van Bataleon is als een snelkookpan voor je park skills. Dit freestyle board heeft een reactieve, met hardhout verstevigde Core Core, maar het geheime ingrediënt is carbon. Niet zo geweldig voor het milieu, maar wel super voor turbo pop en next level prestaties voor een board met zo’n zachte flex. Carbon stringers onder de bindingen creëren een board dat moeiteloos kan jibben en butteren, maar stabiel genoeg is om big jumps te landen. Het Park TBT baseprofiel wisselt stabiele presses af met levendige kantenwisselingen. Dit snowboard is de ontbrekende schakel; hij zorgt dat je als freestyler geen aparte boards meer nodig hebt voor rails en jumps.

Over Bataleon Snowboards:

Bataleon is al meer dan tien jaar lang de voorloper op het gebied van 3D snowboard shapes. Deze gepatenteerde 3BT boards met traditionele camber en gelifte contactpunten maken snowboarden makkelijker en leuker voor rijders van elk niveau. De boards van Bataleon worden met de hand gebouwd in Oostenrijk door de beste vakmensen ter wereld.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden