Casual schoenen

Zoals je misschien wel weet vind je in onze on- en offline shop altijd een groot aanbod van de functionele skateboardschoenen en lichte skate chillers.
Maar omdat we ook wel eens niet op ons board staan, hebben we ons aanbod aan casual shoes de laatste tijd flink uitgebreid. Casual schoenen hebben een relaxte, ongedwongen uitstraling, maar zijn iets verfijnder dan sneakers.
Een van de nieuwe casual schoenenmerken bij Revert is Generic Surplus. Je kent dit merk misschien al van de schoenen die ze maakten in samenwerking met Obey, maar ook onder eigen naam maken ze prachtige schoenen waar de kwaliteit vanaf druipt. Combineer ze bijvoorbeeld met een mooie Reell chino en WeSC cardigan voor een vette eigentijdse versie van de preppy look.
Het New Yorkse merk Clae weet als geen ander de beste eigenschappen van sneakers en nette schoenen te combineren. Met het comfort van sneakers en de cleane lijnen van nette schoenen zijn Clae schoenen eigenlijk de ideale schoenen voor elke gelegenheid, of je nu uit eten gaat met je schoonouders of met je vrienden naar de club. Clae shoes maken je nette outfit iets sportiever of je sportieve outfit juist iets netter.
Gravis, een merk met roots in het skateboarden en snowboarden, maakt ook prachtige casual schoenen. Innovatieve technologieën, de mooiste materialen en minimalistische designs geven Gravis schoenen een unieke stijl. Match deze schoenen bijvoorbeeld met een Carhartt overhemd en een WeSC denim voor een super scherpe look.
Naast skateschoenen en casual schoenen kun je vanaf volgende lente een uitgebreid aanbod running shoes in onze shops verwachten, met onder andere runners van Etnies en Supra, en de running versie van de populaire Nike SB Stefan Janoski.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden