Curms Bikini's

Nieuw bij Revert 95: de bikini collectie van Curms!

Curms is opgericht in Nederland door Carmen van der Klooster. Haar ouders namen haar mee naar een trip in Indonesië en hier raakte ze geïnspireerd door de traditionele en kleurrijke textielsoorten. Elk jaar kwam ze terug om te surfen en nam stoffen mee vanuit Indonesië om er vervolgens thuis haar eigen tassen en accessoires mee te maken onder de naam ‘goodies’. Door haar passie voor surfen vloeide hier Happykini’s en Feel goodies uit voort.

Curms is een merk gemaakt met vakmanschap, kwaliteit en een betekenis erachter. Zo staat het merk voor: “Combine what matters to you.”

Elk product is handgemaakt en bij aankoop support je de lokale handwerkers. Curms zorgt ervoor dat de handwerkers onder eerlijke omstandigheden werken. Zo rock je jouw bikini met een extra positief gevoel. De producten worden gemaakt door middel van het Ikat weefproces. Dit is een eeuwen oude techniek om de patronen te creëren in het textiel. Wil je meer weten over deze techniek? Check dan de website van Crums: http://curms.com/ourstory/206-2/

Wat helemaal tof is, is dat de Happykini’s twee prints hebben en daarom binnenstebuiten gedragen kunnen worden. Zo heb je twee bikini’s in één. De bikini’s kun je lekker matchen, wil je je broekje in een andere kleur of stijl dan je top? Geen probleem!

Je hebt verschillende stijlen om uit te kiezen, zo kun je een Bralette Top combineren met een Classic Bottom, of een Crop Top met een Cheeky Bottom of Classic Top met een Hipster Bottom en ga zo maar door!

Check nu de nieuwe collectie van Curms online of in de shop!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden