Dakine Heli Packs

Een originele rugzak voor tijdens je wintervakantie. Deze rugzak van Dakine is verbeterd, vergroot, compacter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en printen.
In deze multifunctioneel rugzak kan je alles kwijt wat je wilt meenemen op weg naar de piste of tijdens het snowboarden. De Heli Pack bevat onder andere deze functies:

• Een verticale snowboardd drager, en aan de achterkant van je tas kun je je snowboard verticaal aan je tas hangen, zodat je de board zelf niet hoeft te dragen.
• Een uittrekbare ski drager en aan de rugzak vind je een uittrekbare kabel, deze is bedoeld voor je skistokken. Trek deze naar elkaar toe met je skistokken ertussen. Zo hoef je ze niet meer te dragen.
• Geïsoleerde Hydro mouw. Altijd dorst tijdens het snowboarden of skiën? Bij de Heli Pack is er een mogelijkheid om een reservoir in te stoppen. Er zit bij de rugzak zelf een slangetje om het erin te kunnen doen. (de reservoir zelf bij bestellen)
• Bescherm je zonnebril voordat hij kapot gaat en stop het in je fleece gevoerde zonnebrilvak.
• Gestoffeerde heupband, zonder moeite al die zware spullen te kunnen dragen, heb je natuurlijk goede ondersteuning nodig, met deze heupband moet dat lukken.

Inhoud
11L

Maat
50 x 25 x 8cm

Gewicht
9kg

Materiaal
600D Polyester

Bekijk nu snel al onze producten van Dakine.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden