DC Shoes brengt de 90's terug!

DC SHOES 94 COLLECTIE

DC Shoes bestaat al sinds 1993 en is al sinds 1995, toen Revert 95 onstaan is, een favoriet in onze skate community. Van goede skate schoenen tot stevige shirts. DC stelt nooit teleur! Wie ook nooit teleurstellen zijn de riders van het DC skateteam zoals living legend Danny Way en Skaters als Evan Smith, Wes Kramer en Josh Kalis en John Shanahan, hebben de skate community een flinke boost gegeven.

Na elk jaar goed te presteren heeft DC net weer een kickass zomercollectie bij ons gedropt. Een onderdeel van de zomercollectie is de 94 Collection, deze collectie is geïnspireerd door de jaren 90 kledingstijlen. Het zijn Easy-To-Wear outfits en hebben old school graphics & grote logo’s die doet denken aan de skatevideo’s met korrelige VHS beeld.

DC SHOES SCHOENENCOLLECTIE ’18

Nieuwe skate schoenen zoals de Lynnfield S hebben coole eigenschappen zoals Impact-S voor high-impact skaten, gevulkaniseerde construcite en het altijd mooie klassieke logo op de zijkant van de schoen. Bekijk ze online of drop even langs bij de shop!


DC KIDS CORNER BIJ REVERT 95


Er is niets leuker voor een kleine ripper om dezelfde stijl kleding te dragen als zijn idool. We hebben speciaal voor de kinderen onze corner weer much nicer gemaakt met deze nieuwe DC kleding. Naast DC liggen er ook merken zoals Santa Cruz en natuurlijk een grote Volcom collectie. Een paradijs voor zo’n kleine shredder, maak hem blij en rol langs de shop!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden