DC Shoes x The House of Powder

In samenwerking met het Japanse The House of Powder is DC Shoes tot een super vet snowboard gekomen. De sneeuw plunderen in surf style moet met dit board geen probleem zijn.

The House of Powder is een freeride snowboardschool in Isoyagun-Hokkaido, Japan. Hokkaido bevindt zich precies op het pad van ijskoude winden en is omringd door de warme watermassa’s van de Japanse zee en Stille Oceaan, hierdoor ontstaat het ‘ocean-effect’, of hoe ze het in de Verenigde Staten noemen: het ‘Lake-effect’, maar dan op veel grotere schaal. Dit zorgt voor de perfecte sneeuwlaag om op te boarden, met als gevolg: Powder Wonderland… Heuvels groter dan huizen en uit gegraven wandelpaden. Je komt hier met maar een doel, namelijk snowboarden!

De overdreven taper en de wide-nose directional shape van dit board resulteert in maximale controle en float. Dit gaat gepaard met een reactief S-Camber profiel voor een optimaal zweefvermogen en controle in diepe sneeuw. Hij heeft ook nog eens een classic colorblock design, carved ook stylisch op de pistes , en is na testen nu al een favoriet van onze shop crew!Met een soortgelijk design als veel van de beste surfboards van tegenwoordig is dit board speciaal ontworpen om poedersneeuw te plunderen.

Ben je van plan om binnenkort ook de berg af te glijden en zoek je nog een nieuw snowboard om mee te nemen?

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden