De Kleine Houtstraat op de schop, de winkels blijven top!

Energieleverancier Liander vervangt de gietijzeren gasleidingen in de straten. Gelijktijdig vervangt Liander een aantal laagspanningskabels en bijhorende huisaansluitingen in deze straten en de Gravinnesteeg, Helmbrekersteeg, Turfsteeg, Korte Veerstraat en Berkenrodesteeg. Omdat de straat open ligt, gaat ook waterleidingsbedrijf PWN aan de slag met groot onderhoud aan de waterleiding in de Lange Veerstraat. En tenslotte wordt vervangingsonderhoud aan de openbare verlichting uitgevoerd.

Voor het vervangen van de leidingen worden de stoep en delen van de weg voor de winkel opengebroken. Deze kans grijpt de gemeente Haarlem aan om ‘werk met werk’ te maken. De Kleine Houtstraat en de Lange Veerstraat worden daarom van gevel tot gevel opnieuw bestraat met hergebruik van de bestaande materialen. Zo krijgen beide winkelstraten een mooie uitstraling en is er de komende 15 jaar geen groot onderhoud meer nodig.

Je zou denken dat dit voor overlast gaat zorgen voor het winkelend publiek maar niets is minder waar. De winkel van Revert 95 blijft ten alle tijden goed bereikbaar.

Tijdens de werkzaamheden wordt de Kleine Houtstraat per deelfase opgebroken. Hierdoor blijven alle winkels in de straat perfect bereikbaar, omdat voetgangers via loopschotten ongehinderd langs het werk kunnen lopen. Verkeersregelaars zijn van 7.00 tot 16.00 uur aanwezig. Fietsers worden omgeleid via het Spaarne.

Op dit moment zijn de werkzaamheden ook bij Revert 95 voor de deur begonnen. Zoals hierboven al aangegeven blijft de winkel perfect bereikbaar en wordt de overlast voor het winkelend publiek tot een minimum beperkt.


Kleine Houtstraat werkzaamheden

Om de eventuele overlast voor het winkelend publiek te compenseren hebben we verschillende acties bedacht. Wat te denken van een gratis Vans Classics X Haarlem t-shirt bij aankoop van € 50,- of meer in de winkel.

En we hebben ook de Revert 95 Rewards. Dit is een spaarprogramma voor iedereen die in de winkel komt shoppen. Je spaart automatisch 5% shoptegoed over de waarde van elke aankoop die je in de winkel doet. Dus ben jij op zoek naar bijvoorbeeld een paar nieuwe Vans Sk8 High Pro’s van € 84,95 dan krijg je niet alleen een gratis Vans t-shirt t.w.v. € 29,95 maar je spaart ook nog eens € 4,25 shoptegoed wat je bij je volgende aankoop in de winkel als korting krijgt. En hier hoef je niets voor te doen!

Genoeg reden dus om langs te komen in de winkel. Zoals je van ons gewend bent staan we altijd voor je klaar. Ook met een bakkie koffie of een luisterend oor 😉 JOE!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden