Electric zonnebrillen

Tijdloos, verfijnd en krachtig. Dat is hoe de eigenaar van Electric – Eric Crane – het merk het liefst omschrijft.
Geïnspireerd door de skate, surf, snow en muziekcultuur in het zonnige San Clemente begon Electric in 2000 met het ontwerpen van zonnebrillen. Al snel werd de collectie aangevuld met snowboardbrillen, kleding en accessoires.

Electric heeft zo het iconische bliksem logo te danken aan zijn roots in de actiesports industrie. Zelf zitten ze ook niet stil, want ze blijven keer op keer met vette innovatieve producten komen.

Zo hebben ze onlangs OHM glazen ontwikkeld. De focus van OHM ligt vooral op de bescherming van het oog en de huid rondom. Zo beschermen de glazen je tegen schadelijke HEV straling en verminderen de kans op kraaienpoten rond de ogen. De glazen zijn voorzien van synthetisch melanine, dit zorgt ervoor dat 98% blauw licht wordt tegengehouden. Deze nieuwe OHM glazen bieden levendige beelden met helderheid, contrast en diepte.

Deze glazen zitten in veel van hun modellen. Check bijvoorbeeld eens de welbekende Knoxville of de Swingarm. Classic modellen met hoog kwalitatieve Italiaanse handgemaakte designs en kleurrijke glazen.

Heb jij al een vette zonnebril voor de zomer? Check snel de nieuwe Electric collectie online of in de shop.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden