Element kids collectie fall 2018

Element kids is ook dit seizoen weer herkenbaar aan z’n herfstgebonden kleuren, patronen en motieven. Sinds 1992 liet oprichter Johnny Schillereff liet zich al inspireren door skateboarding, kunst en zijn grote liefde voor de natuur. Hij wou iets positiefs met zijn leven doen, wat leed naar de oprichting van Element: een bedrijf dat de vrijheid van skateboarden deelt en een positieve invloed heeft op de wereld door respectvol om te gaan met de natuur.

Dit vind je ook dit jaar weer terug in het bekende Tree-logo van Element waarin de elementen earth, wind, water en fire naar voren komen. De Element kids collecties variëren van Sweaters, Hoodies & T-shirts tot stoere tanktops en van cleane logo tees tot vrolijke korte broeken.
Dit jaar zie je het ‘Snow’ thema sterk naar voren komen. Deze cozy winterachtige kleding is bedrukt met het element en het Tree-logo wat bedolven is onder de sneeuw. Superleuk voor de kids en geeft en coole winter vibe!

Buiten het ‘Snow’ thema om heeft Element Kids dit jaar ook weer gezorgd voor genoeg stoere items om deze winter warm te blijven. De winterjassen van Element Kids zijn cool, casual en comfortabel, ideaal voor dagelijkse schoolritten op de fiets.
T-shirts en longsleeves zetten dit jaar ook de trend. Kort om: Met deze drop gaan kids stylish en on point de winter door!

Meer van de Element kids collectie kan je op de site vinden! Check dan ook gelijk de items van Volcom Kids, DC Shoes en nog veel meer andere merken.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden