Emerica The Provost

De Emerica Provost is de eerste signature shoe van all-terrain ripper Collin Provost. De schoen is grotendeels gebaseerd op de Reynolds Cruisers, Collins favoriete skateschoen ooit (tot nu toe dan). Met een aantal aanpassingen heeft Collin deze smalle, low-profile bootschoenen verder geperfectioneerd.
Een ademende tong en panels aan de zijkant houden je voeten koel en droog, terwijl een vernieuwd, lichtgewicht voetbed zorgt voor verbeterde schokdemping. De nieuwe buitenzool met Triangle Tread patroon geeft je een ongekend boardgevoel en maximale grip, zodat je zelfverzekerd op je board staat. Speciale rubber inserts in de zool voorkomen slijtage op vaak voorkomende plekken als de teen en hiel. Een verstevigd hielstuk biedt extra ondersteuning.
Natuurlijk heeft Collin bij zijn eerste pro model ook aan de stijl gedacht. Hij voorzag de Emerica schoenen van tweekleurige veters en contrasterende veterogen aan de bovenkant. De tong is ‘ingeknipt’, zoals hij dat ook altijd met zijn Cruisers deed, en aan de binnenkant heeft Collin een subtiel tie-dye patroon verwerkt. Op de tong en het voetbed prijkt zijn eigen unieke Provost logo.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden