Generic Surplus

De schoenen van Generic Surplus zijn de laatste aanwinst in onze shop. Je kent dit merk misschien van de schoenen die ze maakten in samenwerking met Obey, maar ook op eigen kracht maakt dit merk prachtige draagbare schoenen. Generic Surplus is afkomstig uit Los Angeles, en de veelzijdigheid van deze stad wordt weerspiegeld in de ontwerpen. Zo zie je in de schoenen invloeden terug van het moderne stadslandschap, de woestijn en de zee, maar ook de muziek, kunst en fashion scenes waar het merk en zijn dragers mee verbonden zijn.
De schoenen hebben cleane, verfijnde silhouetten en stralen een elegante simpelheid uit, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de onberispelijke designs. De stijl van de ´generieke´ schoenen staat niet op zichzelf, maar wordt mede bepaald door de individuele drager en zijn persoonlijke gevoel voor stijl. De schoenen stralen attitude en individualiteit uit, maar de Generic man heeft geen merknamen of flashy logo´s nodig om er goed uit te zien.
Generic Surplus heeft veel respect voor de klassiekers uit het verleden, zoals work boots, dress shoes, plimsoles en bootschoenen. Het merk gebruikt elementen van deze schoenen voor het creëren van eigentijdse, originele ontwerpen. Ook de verrassende materialen, kleuren en details maken de schoenen uniek. Heb je er nog steeds geen beeld bij? Bekijk dan zelf de zomercollectie Generic Surplus schoenen.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden