Independent x Thrasher collab 2018
Independent Trucks staat al jaren bekend als een van de hardste skatemerken en grondleggers van het skateboarden. Een van de eerste en meest gewaardeerde trucks uit de scene verscheen laat in de 70’s: de Stage 11 is al sinds het begin van Revert 95 bij ons in de shop te verkrijgen en nog steeds een crew favorite.

Thrasher Magazine verscheen begin 80’s en publiceert maandelijks de vetste skateboardfoto’s, interviews en stukken over all things skateboarding. Thrasher is na twintig jaar niet meer weg te denken uit de Amerikaanse en Europese skate scene. Thrasher is hardcore skateboarden en tegelijk keihard rocken.

Independent en Thrasher zijn er dus al bij vanaf het begin van de skatecultuur, and they aren’t going anywhere! Voor deze collab hebben ze het Independent Alisée Kruis aan het Thrasher Pentagram logo gekoppeld om zo tot een knallende combo te komen. Check de video hier onder!

De collectie bestaat zowel uit trucks en skateboarding gear als uit kleding zoals hoodie’s, t-shirts en caps. Hebben we je al stoked gemaakt? Check dan nu de collectie hier!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden