Janoski Remastered

10 Jaar Stefan Janoski

 

De Zoom Stefan Janoski is de originele signature schoen van de skatelegende en is nog steeds onovertroffen als het gaat om comfort, stijl en boardgevoel. Stefan ontwikkelde de Zoom Stefan Janoski als zijn ideale skateschoen al weer 10 jaar geleden. De combinatie van lichtgewicht Zoom demping en een flexibele maar grippy rubber zool gaven hem een perfect boardgevoel en alle schokdemping die hij nodig had. Nu word dit minimalistische, (op bootschoenen geïnspireerde design) opgefrist om weer jaren mee te gaan als stijlicoon en heeft deze gestroomlijnde schoen nog meer een tijdloze, casual stijl.

Janoski Re-tuned

Stefan Janoski is een Amerikaanse skateboarder met Macedonische roots, die met zijn laid-back stijl en switch stance skills op nonchalante wijze een legendarische reputatie heeft opgebouwd. En dat haast zonder een druppeltje zweet te plengen. Stefan Janoski is behalve skateboarder ook kunstenaar, muzikant en schrijver, maar is misschien nog wel het bekendst doordat hij de populairste skateschoen in de geschiedenis van de sport op zijn naam heeft staan! In tegenstelling tot wat veel mensen denken, was Stefan Janoski nauw betrokken bij het ontwerpen en nu ook RETUNEN van zijn pro model. Hij en Nike SB hadden verschillende ideeën over de schoen, maar omdat het zijn signature model was, wilde hij geen compromissen sluiten en hield hij net zo lang vol tot de schoen precies zo was als hij in zijn hoofd had.

 

For Him, For her, For Skateboarders

De 10-jarige jubileumversie van Janoski blijft een klassieker voor hem, haar,… voor skateboarders! Benieuwd naar onze collectie, check dan nu alle NIKE SB

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden