Kinderkleding en kinderschoenen

Revert is onze shop voor heren. Dames kunnen hun hart ophalen bij Revert Ladies. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een zeer ruim aanbod aan kinderkleding en kinderschoenen van de tofste skateboard-, snowboard en streetwearmerken? De hele kids collectie is te vinden bij de Revert.

Regelmatig krijgen we de vraag of de schoenen en kleding voor volwassenen ook verkrijgbaar zijn in kindermaten. Het antwoord is ja. Al voor de allerkleinsten hebben we bijvoorbeeld Vans kinderschoenen met zachte zolen, die de voeten van je baby op een natuurlijke manier beschermen als hij schopt, kruipt of voor het eerst probeert te gaan staan. Ook voor kids die al kunnen staan, lopen of skaten hebben we een uitgebreide collectie Vans, waaronder klassieke modellen als de Old Skool, Half Cab en Era. Daarnaast vind je in onze shop ook Vans kinderkleding, zoals stoere en kleurrijke T-shirts, hoodies en jassen.

Een ander merk dat altijd aan de kinderen denkt is Etnies. De kinderschoenen van Etnies hebben dezelfde stijl en kwaliteit als de schoenen voor volwassenen, maar dan met vrolijke en originele kleuren en prints. In samenwerking met Disney brengt Etnies regelmatig unieke collecties op de markt. Daarnaast hebben we stoere en unieke Etnies kinderkleding. Hetzelfde geldt voor DC. Dit skateboardmerk maakt stoere en functionele kinderkleding, terwijl DC kinderschoenen dezelfde prestatiegerichte eigenschappen hebben als hun grote broers.

Burton staat vooral bekend om snowboards en technische outerwear, maar maakt daarnaast erg comfortabele en kwalitatief goede kinderkleding, zoals zomerjassen, overhemden en T-shirts. De wortels van het Belgische Private liggen ook in het snowboarden. Private kinderkleding onderscheidt zich door kleurrijke, humoristische prints en designs.

Volcom is een merk dat is ontstaan vanuit de drie belangrijkste boardsports: surfen, snowboarden en skateboarden. Dat Volcom de kinderen niet vergeet blijkt al uit hun slogan “Let the kids ride free”. Volcom kids kleding is origineel en tegendraads en wordt ontworpen vanuit de gedachte “Youth Against Establishment”.

Naast kinderkleding en schoenen kun je bij Revert ook terecht voor de vetste kids tassen en accessoires. Gaat jouw kind binnenkort voor het eerst naar school? Neem dan een kijkje bij de prachtige tassen Herschel Supply, zodat je kind in stijl naar school gaat.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden