Nieuw: THRILLS

Het nieuwe merk THRILLS bij Revert 95 is zo’n pareltje wat je niet vaak tegenkomt. Toen wij dus ook gevraagd werden om dit merk te gaan verkopen zeiden we gelijk JA!. Wat wil je, als een merk “PALM TREES AND STREET MACHINES als tag line heeft. Dat moet gewoon een vet merk zijn!

THRILLS is begin 2011 in Byron Bay, Australië, opgericht door Fransisco Tavoni, Ryan Collins en Brooke McGregor. De laatste is ook bekend als oprichter van Sabre Eyewear. In het begin was THRILLS vooral bekend als dealer van BMX fietsen en de import van vintage motorfietsen. Ze werden pas echt opgemerkt toen ze een dik feest gaven voor de opening van hun nieuwe showroom.
Nu ruim 5 jaar later is THRILLS als merk flink gegroeid maar het heeft nog steeds een eigen stijl. THRILLS heeft als filosofie “Less but better”. Ze kijken niet naar wat de concurrenten doen maar focussen op hun eigen ding. En dat is wat we bij Revert 95 ook graag doen.

De nieuwe THRILLS SUPPORT INDEPENDENT artist collection is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Revert 95. De collectie is clean en stylisch. Geen overdreven drukke prints maar strakke en classic designs. De collectie bestaat uit T-shirts, Longsleeves en Caps. Bekijk hier het lookbook van de collectie. Of shop de THRILLS collectie online in de webshop of kom langs in de winkel in Haarlem.


Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden