Nieuwe Nike SB collectie

Nike SB heeft de shop aangevuld met een flinke lading nieuwe items in de super stylische kleur Dark Team Red.

De nieuwe Team Red collectie Nike SB bij Revert 95 bestaat uit de skate en all-day sneaker modellen: Zoom P-Rod X, de FC Classic, de Air Max Bruin Vapor, de Blazer Zoom Mid XT, de Blazer Zoom Low XT en de nieuwe Stefan Janoski OG.

De kleur Dark Team Red is een intense donkere kleur rood en, afhankelijk van het model, met een zwarte of witte Nike Swoosh met een witte zool. Uitzondering hierop is de skate schoen Zoom Blazer Low XT, dit model heeft een bruine en gevulkaniseerde zool.

Check nu alle nieuwe Nike SB Dark Team Red modellen.
De nieuwe Nike Sb Nike SB Zoom Stefan Janoski in suede bruin

Naast de Dark Team Red collectie is de best sellers Nike SB Zoom Stefan Janoski Zoom Canvas opnieuw uitgebracht in zomerse kleuren.


Wat vindt jij van de kleurige Sail White of unieke Blue Obsidian schoenen?

De nieuwe line-up van Nike SB is ook aangevuld met nieuwe t-shirts, sweaters, hoodies, caps en RPM Backpacks in verschillende kleuren en stijlen. Maar wacht niet te lang met het kopen van je nieuwe gear want de Nike SB collectie gaat als de brandweer! Op = op en weg = weg

Bekijk alle Nike SB RPM rugzakken

Maar wacht niet te lang met het kopen van je nieuwe gear want de Nike SB collectie gaat als de brandweer! Op = op en weg = weg

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden