Obey Covert To Overt

Shepard Fairey is de artiest die zijn kledingmerk naar een welbekend begrip liet uitgroeien en is één van de grootste namen in de ‘street art’ wereld. Naast dat hij bekend is van zijn merk Obey, kent het grote publiek hem van zijn iconische Obama campagne poster uit 2008.
Tien jaar lang volgde fotograaf Jon Furlong de wereldberoemde street artist en zijn team, waarbij hij al zijn werk documenteerde. Dit resulteerde in een expositie van 50 nooit eerder vertoonde foto’s die een kijk geven in de wereld van Fairey en Obey Giant.

De Covert To Overt expositie geeft een overzicht van Faireys werk vanaf 2010 tot nu. Het geeft een blik van binnen uit de organisatie en schetst de impact die OBEY GIANT op de moderne cultuur heeft gehad. De foto’s geven een verhaallijn over de cultuur, gemoedstoestand en energie weer die als drijfveer dienen voor de street art van Shepard Fairey.

Lijkt dit je leuk om te bekijken? Zet dan 11 t/m 13 maart in je agenda en bezoek COVERT to OVERT Exhibition Amsterdam in de Melkweg Amsterdam

Opening: vrijdag 11 maart 17.00
Entree: gratis

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden