Reef slippers

Als jij ‘s zomers geen dag zonder slippers kan, dan is de kans groot dat je regelmatig een paar Reef slippers aan je voeten hebt. De slippers van marktleider Reef zijn dankzij de anatomisch gevormde, ondersteunende voetbedden namelijk de meest comfortabele slippers die er zijn. Reef is meer dan 30 jaar geleden opgericht door de Argentijnse broers Santiago en Fernando Aguerre, die naar Zuid-Californië waren gekomen om te surfen en hun droom een eigen bedrijf op te zetten te verwezenlijken. Ze begonnen met alleen een startkapitaal van 4000 dollar en het idee om comfortabele strandslippers voor surfers te maken – mede omdat ze allebei platvoeten hadden.

Fast-forward naar vandaag: Reef is de leidende slipperfabrikant op aarde en wordt in vrijwel ieder land verkocht. De slippers en sandalen van Reef zijn nog steeds erg populair bij surfers – één van de populairste modellen staat op naam van pro surfer Mick Fanning – maar worden ook gedragen door mannen, vrouwen en kinderen die zich aangesproken voelen door de avontuurlijke “just passing through” mentaliteit van surfers. Reef vertaalt deze mindset naar een reeks innovatieve, comfortabele en duurzame producten. De slippers van Reef zijn verkrijgbaar in mooie zomerse kleuren, maar ook in rustige casual tinten. Nubuck, leer, stof en rubber wisselen elkaar af, zodat iedereen een paar slippers kan vinden die past bij zijn persoonlijke stijl. Daarnaast probeert Reef de lucht, zeeën en oceanen die surfers gebruiken zo veel mogelijk te ontzien. Het merk gebruikt bijvoorbeeld geen giftige PVC lijm en zo veel mogelijk gerecycled EVA en biologisch katoen. Ook heeft Reef een aparte Redemption lijn, die nog meer de nadruk legt op verantwoord zakendoen, en waarvan een deel van de opbrengst naar ontwikkelingsprojecten gaat.

Zoek je een nieuw paar of wil je je Reef collectie uitbreiden? Bij Revert 95 vind je de mooiste Reef slippers voor heren, Reef slippers voor dames en Reef slippers voor kinderen.

Shop Reef

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden