Revert 95 Krookie Trip

Flachau here we come! Op vrijdag 20 februari vertrekt onze bus vol snowboarders weer vanuit Haarlem voor de jaarlijkse Krookie Trip. Dit jaar gaan we dus naar het Oostenrijkse Flachau. Dit gezellige dorp maakt deel uit van Salzburger Amade, een skigebied met maar liefst 860 kilometer aan piste en goede off-piste mogelijkheden. Flachau staat daarnaast bekend om zijn legendarische après-board sessies, die elke dag om klokslag vier uur worden aangekondigd door een loeiende sirene. O ja, je kunt in Flachau ook rodelen! Voor € 649,- krijg je een royal class busreis, een liftpas voor het hele gebied en verblijf in guest house Flachau op basis van halfpension. Dit houdt in dat ontbijt en avondeten zijn inbegrepen. Je hoeft dus alleen tussen de middag voor je eigen eten te zorgen! Wij maken deze superdeal af met een vette goodiebag en 20% korting op snowboardgear in de winkel.

Vroegboekactie
De capaciteit van de Krookie Trip is beperkt, dus als je zeker wilt zijn van een plaatsje voor jou en je vrienden, moet je zo snel mogelijk boeken. Vroeg boeken heeft nog meer voordelen, want onder de vroegboekers verloten wij vette snowboargear, zoals Switchback bindingen, ThirtyTwo boots en Burton boardbags! Zoals ieder jaar nemen we ook dit jaar testboards mee van onze favoriete merken. Denk aan Gnu, Lib Tech en Burton. Deze boards kunnen door iedereen gratis worden getest.
Je kunt je nu inschrijven via Mijngroepsreis. De inlog voor de Krookie Trip is Revert 95, het wachtwoord is Krookie. Revert 95 bestaat in 2015 twintig jaar, dus als de reis vol is hebben we nog een speciale verrassing in petto!


Krookie Trip

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden