Revert 95 presents: Mid 90s offíciële première

Revert 95 presents mid90s: day & night

DAY: Skatesessie Haarlem stationsplein AKA het Henskensplein

Kom rollen met de Revert 95 crew & team op het stationsplein in “all 90’s style”. We gaan een guerilla style street sessie houden bij de diverse curbs vanaf een uur of 16:00. Best tricks krijgen mooie prijzen en eeuwige roem.

Waar: Stationsplein haarlem
Wanneer: Vrijdag 15 februari 2019
Tijd: van 16:00 tot 19:00
Kosten: GRATIS

NIGHT: Part one: Offíciële Première mid90s
In de avond gaat het programma verder vanaf 20:00 in de Filmschuur, waar we in samenwerking met Splendid films de offíciële première van Mid 90’s verzorgen. Deze film is het regiedebuut van Jonah Hill, o.a bekend van films als, the Wolf of Wallstreet & Superbad. Jonah groeide zelf op als skater in de jaren 90 en zijn oorspronkelijke idee voor het script draaide rond een man die terugblikte op zijn jeugd. Op aanraden van filmmaker en gewezen skater Spike Jonze besloot Hill het concept wat aan te passen en wat dat is geworden zien we deze avond!

Mid 90s. Het verhaal gaat over de 13-jarige Stevie die op groeit in het L.A. van de jaren negentig. Zijn moeder is veel weg, zijn gewelddadige broer kijkt nauwelijks naar hem om en ook op school heeft niemand echt aandacht voor Stevie. Wanneer hij op een dag een groep skateboarders ontmoet, doet hij alles om bij ze te hangen en leert daarbij een aantal harde, maar belangrijke levenslessen.

Regie : Jonah Hill
Cast : Lucas Hedges, Sunny Suljic, Katherine Waterston, Gio GaliciaMeld je hier aan op het
Facebook event, en deel het verder!

Waar: Toneelschuur Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem
Tijd: 20.00
Aanvang film: 21.30
Kosten:
Normaal €11,-
CJP €9,-
Studenten €9,-
Haarlempas €9,-


Let op!! Voor deze speciale avond zijn maar gelimiteerd kaarten beschikbaar. Bestel ze hier nu:

Revert 95 x Mid 90’s tickets

NIGHT: Part two: mid 90s after party


We sluiten deze dag af met een goede borrel met de Revert 95 crew en party in de toneelschuur natuurlijk, wij zorgen voor de 90’s music, dJ’s en Uiltje beers, DC Shoes en andere goodies. Jullie voor de good times! Dus plan nog niet te veel na de film, deze after is zoals al onze feestjes en die wil je natuurlijk niet missen!
Waar: Toneelschuur Haarlem
Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem
Tijd: 23.00 tot…

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden