Revert 95 SALE
REVERT 95 SUMMER SALE
Wij snappen natuurlijk al te goed dat de zomer-maanden erg duur kunnen zijn… Wij bij Revert hebben dan ook even voor jou super veel dikke aanbiedingen op de meest toffe kleding/skate/snow producten. Scroll verder en check de grote sale collectie die we hebben op merken zoals; adidas Skateboarding, Volcom, Wasteboards, DC Shoes, Hockey, Huf, en nog veel meer!
HEREN
Naast een groot sale assortiment skate- en snowboard apparel hebben we ook de coolste sale streetwear labels voor je klaar liggen, waaronder Obey, Brixton, RVCA en Stussy. Kwaliteit komt altijd bovendrijven, en dit geldt ook voor een merk als Carhartt. Dit merk volgt geen trends, maar doet al meer dan 120 jaar z’n eigen ding. Wij hebben altijd een grote collectie Carhartt broeken, jassen, overhemden en sweaters op voorraad.

 


Als je op zoek bent naar een wat nettere look, dan raden we je aan de collectie van het Britse merk Brixton eens te checken.
Heren, Dames, en onze kleine skaters onder ons.
Voor iedereen hebben we wat leuks liggen, met kortingen die wel kunnen oplopen tot 70%!! Nog geen lid van onze nieuwsbrief?
Word lid en je ontvangt 10 euro webshop tegoed!

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden