Review 95 - Vans

Check hier onze Revert Review over de Vans Sk8 Hi Pro!

Vans is ontstaan in 1966 in Cypress, Californië, door de broers Paul en James van Doren. In 1975 werd Vans pas echt bekend onder de skateboarders met de iconische “Off The wall” lijn. “Of The Wall” is een term die staat voor de skateboarders die in de mid 70s lege zwembaden gebruikte als hun pool om in te skateboarden.
Dankzij de duurzame constructie en hoogwaardige kwaliteit werd vans al snel de geliefde schoen onder de skateboarders van Cali. Vans speelt nog steeds een grote rol in de skateboard scene, en heeft nu een upgrade uitgebracht, wat nog meer grip en steun bied tijdens het skaten.

Een echte classic skateschoen, die begin 1978 werd uitgebracht en ondanks de leeftijd nog steeds de skateschoen met de meeste aandacht. Met de huidige retro hype, valt een schoen met een retro vintage beter in de smaak.

Na 50 jaar op de markt te zijn viert vans in 2016 het 50-jarige jubileum met een nieuwe lijn Vans, namelijk de echte classics in pro versie. De vans Authentic, Era, Old Skool, Slip on en Sk8 Hi hebben een upgrade gehad naar de pro series. Een vernieuwde classic voor betere prestaties.

De Vans Pro Sk8 Hi skateboardschoenen zijn voorzien van verbeteringen voor beter controle tijdens het skateboarden: de Ultrcush HD voetbed houdt de voet dicht op het board voor de allerbeste demping, De originele Vans wafelzool is gemaakt van Rubber dat voor superieure grip en ondersteuning zorgt, en de Pro Vulc constructie biedt de extra comfort en bescherming voor een optimaal boardgevoel. De schoenen zijn extra versterkt op de plekken waar de meeste slijtage voorkomt tijdens het skateboarden dankzij de rubberen DURACAP-verstevigingen, waardoor de schoenen ook een stuk meer duurzaam zijn.

 

Shop bij ons je nieuwe Vans Pro! Online of kom gezellig langs in de winkel!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden