RVCA Womens Swim Spring  '17

Wist je dat RVCA (spreek uit als Roeka) kleren betekend in het Grieks? Het merk is opgericht in de garage van Pat Tenore in 2001 in Costa Mesa, California. Hij groeide op in een achterstandswijk in Mission District in San Francisco en bracht zijn jeugd skatend en surfend door. Op zijn 14e kreeg hij zijn eerste surf sponsordeal en daarna ging het alleen maar bergopwaarts. Op zijn 20e besloot hij RVCA op te richten, waarmee het idee begon met pen op een servet. Nu is het merk wereldwijd bekend.

RVCA heeft een vette collectie voor zowel mannen als vrouwen. De nieuwe collectie voor vrouwen is lekker opvallend, lekker gekleurd en lekker zomers, zo zien we het graag! Zo zitten er in de nieuwe collectie veel bikini’s, rompers en jurken. Check eens deze editorial van RVCA, wij krijgen in ieder geval al zomerkriebels!

RVCA heeft veel nieuwe hippe bikini’s uitgebracht, check bijvoorbeeld eens de Liquid Rose bikini, een vintage model maar met een fris printje. Zo steel je zeker de show met een trip naar het strand.

De Moda Walkshort, de Livonia Pant of de Selma Walkshort zijn ook de moeite waard om even bekijken, lekker luchtig, zomers en perfect voor het opkomende festivalseizoen!

Is jou kledingkast al voorbereid op de zomer? Check nu de nieuwe RVCA collectie in de shop of online.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden