Slopestyle "Go Cheryl & Niek"

Dit weekend mag zuid-korea boffen met 2 ijzer sterkse snowboarders. Deze 2 toppers gaan hun alles geven om te winnen, ervaringen op te doen en natuurlijk om plezier te hebben tijdens deze Olympische Winterspelen 2018. Cheryl Maas (33), Niek van der Velden (17) zullen te zien zijn bij de slopestyle dit weekend!


Check it op Eurosport
Zaterdag – Men: 02:00 Korea Tijd 10:00 NL
Zondag – Men&Ladies: 02:00 / 05:30
Korea Tijd 10:00 NL
Maandag – Ladies: 02:00
Korea Tijd 10:00 NL

‘Conditie is beter dan verwacht’
Cheryl Maas verschijnt dit weekend op het onderdeel Slopestyle. De 33-jarige snowboardster landde anderhalve maand geleden verkeerd en kneusde daarbij haar hielen. “Er zit een vetzakje onder die hielen en die zijn allebei kapot geknald.” Zondag zal tijdens haar kwalificatie moeten blijken of ze in staat is om iets uit te richten. ,,Het duurt gewoon zo lang omdat je er op blijft lopen en springen. Dat is dan balen ja, omdat je je beste runs wilt laten zien. Al moet ik zeggen dat ik er wel iets beter voor sta dan ik verwacht had”, zo houdt ze toch een beetje hoop op een goede afloop.

Havo-scholier Van der Velden zonder spanning naar Pyeongchang
Niek van der Velden is nog maar 17 jaar, maar staat straks wel te shinen op de Olympische Spelen in Zuid-Korea. In dit filmpje kun je zien hoe Niek zich voorbereid op dit spannende avontuur.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden