Snowboardschoenen

Met ons ruime assortiment aan snowboardschoenen hebben wij voor iedere voet een passende schoen. Laat ons personeel je met helpen het zoeken van de juiste snowboardschoenen voor jou. Snowboardschoenen zijn een belangrijk onderdeel van je uitrusting.
Tijdens het kiezen van de juiste snowboardschoenen moet er rekening worden gehouden met verschillende eigenschappen van de schoen. Comfort, pasvorm, flex en controle.
Het comfort van de wordt grotendeels bepaald door de pasvorm en de binnenschoen. Het is belangrijk dat snowboardschoenen goed zitten, je hebt ze al al gauw een hele dag aan.

De stijfheid van de schoen heeft een grote invloed op de flex. Voor carven is een stuggere schoen nodig voor meer boardfeel en controle. Ben je meer een park rijder, dan is een lagere soepele schoen beter.

Hoeveel behoefte je hebt aan controle ligt helemaal aan jou manier van boarden. Rijders die hoge snelheden halen en veel bochten maken is veel controle belangrijk. Freestylers hebben meer plezier van een schoen met veel bewegingsvrijheid en flexibiliteit.

Bij ons vind je boots van de bekende merken als Burton, ThirtyTwo en DC in de meest te gekke kleuren en prints. Snowboard schoenen worden vaak gezien als een bijzaak bij de aankoop van een complete snowboard set. Wat veel mensen niet weten is dat als je snowboard boots niet lekker zitten, je geen leuke snowboard trip gaat hebben.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden