The Hundreds X State Bicycle Company

Met trots presenteren wij deze exclusieve The Hundreds X State Bicycle Co. fixed gear bike. De fiets is het resultaat van een samenwerking tussen streetwear label The Hundreds en State Bicycle Co.
The Hundreds is een van de origineelste streetwear merken van het moment. De kleding van The Hundreds is geïnspireerd op Los Angeles lifestyle en de Californische skateboard-, surf-, punk- en hiphopcultuur. The Hundreds komt seizoen na seizoen met iconische logo’s en prints, denk maar aan het Adam Bomb logo.
State Bicycle Co. is een fixed gear/single speed fietsenbouwer uit Tempe, Arizona. Hun passie is het bouwen van de best uitziende en soepelst rijdende fietsen van de hoogste kwaliteit. Elk model dat ze verkopen is verkrijgbaar in een beperkte periode van drie maanden tot een jaar. Daarna gaat het ‘met pensioen’ en wordt het vervangen door een nieuw model- als ze weg zijn, zijn ze weg.
In de collabo zijn kenmerkende elementen van beide bedrijven duidelijk terug te zien. De fiets heeft een strak design met een signature The Hundreds all-over print, custom Holdfast straps en Animal pedalen. De The Hundreds X State Bicycle Co. fiets is in een zeer beperkte oplage verkrijgbaar.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden