The Quiet Life X Ben Venom

The Quiet Life is een klein merk uit California opgericht door Andy Mueller, bekend om zijn vette artworks voor Girl, Chocolate en Lakai. In 1997 begon hij het merk The Quiet Life, wat vandaag de dag bekend staat om de creatieve graphics, originele teksten en kleurrijke prints. De inspiratie wordt gehaald uit skateboarden, BMX’en, muziek, magazines en de stad waar hij zelf woont: Los Angeles. Zo nu en dan werkt The Quiet life ook samen met een artiest. Dit deden ze ook voor de laatste collectie en dan wel met de artiest Ben Venom.

Ben Venom is een kunstenaar uit San Francisco. In 2007 studeerde hij af aan het San Francisco Art Instituut en tegenwoordig is hij zowel nationaal als internationaal bekend.
Het werk van Ben Venom is al bij heel wat merken, musea en galerijen tentoongesteld. Grote voorbeelden hiervan zijn het Levi Strauss Museum, OBEY, National Folk Museum of Korea en Wolverhampton gallery.

Ben jij nou net als ons fan geworden en wil je de volgende keer dat je gaat skaten, in style, in de Ben Venom collectie grinden? Head to the website! Daar vindt je de hele collectie, and more!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden