Thirtytwo Snowboard Boots

ThirtyTwo is voor en door snowboarders sinds dag één en maakt de meest authentieke, lichtgewicht snowboard schoenen van hoge kwaliteit. De outerwear hebben wij ook al jaren in de collectie. Sinds kort hebben wij ook de nieuwe snowboard boots binnen die gemaakt zijn in samenwerking met de teamriders van Thirtytwo. Zo hebben wij de snowboard boots van de living legends; JP Walker, Scotty Stevens en Jeremy Jones. Lees hieronder meer over de boots.

JP WALKER

JP Walker heeft de Light JP Walker boot gemaakt met een soft flex, traditionele veters en features die comfort en prestaties naar een hoger niveau brengen, presteert deze all-mountain freestyle boot altijd en overal. Instant comfort en een gelijkmatige flex bezorgen jou die smooth ride van de berg. Maar luister niet naar ons; luister naar JP Walker, als de boot goed genoeg is voor hem dan is het ook goed genoeg voor jou!

JP WALKER

Scotty Stevens heeft de TM-TWO met de ondersteunende stiff flex, betrouwbare fit en ongekende duurzaamheid. De TM-TWO stelt Scotty Stevens (en jou) in staat topprestaties te leveren over de hele berg. De Evolution Foam buitenzool is veel lichter dan rubber, zonder dat dit ten koste gaat van de grip. Handig als je een keer een ijzige helling of rotswandje moet beklimmen om bij die ongetrackte poeder te komen. De mid-stijve flex is ondersteunend genoeg voor grote park jumps en backcountry missies, maar nog wel flexibel genoeg om af en toe een rail of jib mee te pakken.

JP WALKER

Jeremy Jones heeft een responsieve snowboardschoen die hem helpt de grenzen van het big mountain snowboarden te verleggen. Als je wilt zien hoe dat er precies uitziet, dan raden we je aan Jeremy’s nieuwe film “Higher” te checken. De Jones MTB is volledig gefocust op splitboarden en andere backcountry avonturen. De stijve flex levert de controle die nodig is voor het afdalen van steile wanden en het maken van krachtige turns. De High Density Evolution Foam zool met Stabilizer zorgt dat Jeremy ook op de been blijft als hij over ijzige hellingen en rotsranden de omgekeerde weg moet afleggen. Een Level 3 Footbed en Level 3 binnenschoen zorgen voor optimaal draagcomfort en schokdemping, terwijl het High Density Evolution Foam Outsole With Stabilizer ervoor zorgt dat Jeremy in een handomdraai de gewenste fit gevonden heeft. Maar Jeremy denkt natuurlijk niet alleen aan zichzelf; één procent van de opbrengst van deze boot gaat naar Protect Our Winters, de non-profit organisatie die hij heeft opgericht om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden