Union Custom House

Union Bindings heeft maar een doel: de perfecte binding maken, om zo een perfecte connectie tussen rijder en board tot stand te brengen. Union komt ook dit jaar met Custom House Bindings, een serie exclusieve bindingen die voortkomen uit bijzondere collabo´s. Dit seizoen heeft Union de krachten gebundeld met Vans, Asymbol, Scott Stevens en Danny Kass. Bij Union zijn ze zo zelfverzekerd over hun producten dat ze iedereen een levenslange garantie geven. Dus als je je Heelcups of Baseplate breekt krijg je gewoon een nieuwe.

De limited edition Asymbol X Union binding, waarvan er wereldwijd maar 250 gemaakt zijn. Ontworpen door het team van Asymbol met de originele kunst van Mike Parillo. Union en Asymbol komen met deze ongelofelijk vet uitziende binding om respect te betuigen aan de oude indianen en hun oude kunst. Gereden en gepromoot door de legendarische snowboarder Travis Rice.

Het tweede paar unieke bindingen viert het feit dat Vans al 20 jaar in de snowboardbusiness zit.

Als vette afsluiter heeft Union een pro model binding gemaakt voor Scott Stevens. Check hieronder het filmpje om te zien hoe goed hij ze weet te gebruiken.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden