Zet je schoen bij Revert 95
….Kan Vanaf 17 november bij ons zijn/haar schoen komen zetten!

Aankomend weekend is het zo ver, de Sint komt weer naar ons kleine kikkerlandje toe… en dat gebeurt bij Revert 95 natuurlijk niet unnoticed.

Vanaf 17 november kan je bij ons je schoen komen zetten. Dit is natuurlijk niet zomaar een schoen, want we hebben een super vette kleurplaat in Revert 95 style! Als je je schoen komt zetten ligt er misschien wel een lekkernij in wanneer je hem komt ophalen vanaf 1 december. Maar niet voor niets hebben we gekozen voor een schoen van DC Shoes, de Sint geeft namelijk DC Shoes prijzen weg aan 6 verschillende kids die hun schoen het mooiste versieren! Zorg er dus voor dat je deze schoen zo mooi mogelijk kleurt, knutselt, knipt en vouwt om kans te maken op een van deze vette items.

Op 5 december zullen wij contact opnemen met de 6 kids die de mooiste schoen gemaakt hebben. Deze schoenen worden van tevoren uitgekozen door de enige echte skatepiet. Hij gebruikt zijn expertise en oog voor detail om de mooiste skateschoenen uit te zoeken. Dus doe je uiterste best, want het gebeurt niet elk jaar dat jouw werk door skatepiet gezien wordt!

Maar let op: de Sint heeft natuurlijk een strakke tijdsplanning en gaat bij heel veel zoete kids langs om de schoen te vullen met lekkers. Om het makkelijker te maken voor die oude baas kunnen de schoentjes tot UITERLIJK 4 december ingeleverd worden in de winkel.

Wat belangrijk is om te weten, is dat de schoenen tot 9 december blijven staan. Na 9 december is dit niet meer mogelijk en zal je schoen dus niet meer in de winkel staan.

Heb jij nog een leeg plekje op je verlanglijstje en weet je niet wat je daar kan invullen? Wij helpen je wel op weg! Speciaal voor Sinterklaas hebben wij een cadeautjes pagina gemaakt. Hier kan je inspiratie op doen en vervolgens kan de Sint het bij ons kopen!

Om de inpakpieten een handje te helpen hebben wij de gratis Revert 95 inpakservice. Gewoon een kwestie van ‘inpakken als sinterklaascadeau’ aanvinken en de pieten hoeven het niet meer zelf in te pakken! Als het verkeerde cadeautje is besteld of er mankeert iets, dan kan het uiteraard gewoon geruild worden! Super chill toch?

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden