Anti Kinky in Club Stalker

Er was eens…een geweldig feest genaamd Anti Kinky, dat eens in de twee maanden plaatsvond in Club Stalker te Haarlem. Nu is het weer bijna zover, want 23 januari staat de volgende spetterende editie voor de deur. Drie maanden geleden was de laatste Anti Kinky party, dus het wordt tijd om alle hetero’s en homo’s weer eens goed op stelten te jagen. Geen schaamte, roze blozende wangetjes of vreemde gezichten, nee op Anti Kinky gaan we met zijn allen helemaal los. Dat wij dit niet alleen merken maar dat andere ook zeer enthousiast zijn, is gebleken uit de landelijke homoverkiezing van het beste feest van het jaar. We zijn hier maar liefst tweede in geworden. Hieperdepiep yeeeah!Heel veel holebi’s en aanhang weten hun weg inmiddels te vinden naar dit feest in Stalker en dat zal op 23 januari weer zo zijn, wanneer we wederom bewijzen dat Anti Kinky geen sprookje is..
of toch wel?

Everybody loves a fairytale. Iedereen houdt wel van een sprookje; om te beleven, om ín te leven
of al was het maar voor die prins op het witte paard. Deze keer zal de benedenzaal dan ook in een groot
betoverd sprookjesbos veranderen, met paddestoelen, kikkers, toverdrankjes en alles wat erin thuis hoort. Je wordt dan ook verwacht in je meest sprookjesachtige outfit het bos te komen bewonen en daar natuurlijk de meest spannende dingen mee te maken. Kom als prins of prinses, roze kapje, dwerg, kabouter, heks, trol of verzin zelf een sprookjesfiguur. Leef je uit be creative en shockeren mag.
De bosklanken worden door onze geluidentovenaars Martino Rosso en Brad Tipp tot diep in het bos doorgevoerd, zodat je voetjes als bijna magisch vanzelf los komen van de mossige ondergrond.
Ook in de bovenzaal zullen deze avond spannende dingen gebeuren. The Projuicerz en Sjef Rolet gaan proberen met hun vrolijke en zeer dansbare sounds zelfs de donkere figuren uit het bos te laten swingen. Trollen, heksen en draken zullen zich hierdoor thuis voelen en samendrommen om een rondedansje te wagen. Kom dus uit jullie schuilplaatsen en beleef een avond die zo uit een sprookjesboek lijkt te komen….

Djs:
01
Brad Tipp
Martino Rosso
02
Sjef Rolet
The Projuicerz

Open 00:00 – 05:00
voorverkoop: 6 euro
aan de deur: 8 euro

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden