Beach vibes met Electric

Zorg ervoor dat je klaar bent voor de zomer. Met de nieuwe zonnebrillen van Electric gaat dat zeker lukken. Van de klassieke mannen modellen tot moderne vrouwen modellen, bij Electric kan je niet verkeerd gaan. De nieuwe modellen zijn nu verkrijgbaar in de webshop en de winkel. De huidige modellen zijn bijgevuld.

Kijk bijvoorbeeld naar de Swingarm. Een zonnebril met een sportieve maar ook casual design. De zonnebril heeft dankzij ‘bronze tint’ een hoger contrast en kleuren worden meer uitgesproken. De zonnebril weegt maar liefst 29 gram, dit zorgt ervoor dat de irritatie als je een de bril opzet drastisch zal verminderen. Deze zonnebril is hand-made in Italië, dus dan kan je al met zekerheid zeggen dat het van goede kwaliteit is

Een mooi alternatief voor de vrouwen is de Nashville XL. Een casual design met een ronde frame. Deze bril kan als vrouw maar ook als man gedragen worden. De bril heeft levenslange garantie, een optimale lens voor dagelijks gebruik, 100% UV bescherming, lichtgewicht en ook nog eens hand-made in Italië.

Zonnebrillen met deze eigenschappen, van dit kwaliteit, met een moderne stijl en allemaal voor een betaalbare prijs kan je niet missen. What are you waiting for! Bestel ze nu online op onze webshop of rol naar onze winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden