Electric x Cycle Zombies

Maak het zomergevoel compleet met de nieuwe stylishe zonnebrillen van Electric. Electric heeft dit jaar een weer een collab gedaan met de Cycle Zombies. Ze hebben het model van vorig jaar, de ‘Zombie’, gefinetuned en geoptimaliseerd voor de ultimate summer experience

Cycle Zombies is een familie, inclusief de bekende Scotty Stopnik uit America die een passie hebben voor skaten, surfen maar vooral motors. De crew zoekt naar oude motor onderdelen waarvan ze vervolgens een sicke motor van bouwen. Deze zelf in elkaar gezette motors worden zeker niet verkocht, maar juist elke dag op gereden door de familie zelf. Elke motor die wordt gebouwd door een familielid, wordt gedeeld. Zo kunnen ze elke dag een andere motor rijden en elkaars ervaringen delen.

Electric en Scotty Stopnik introduceren de nieuwe Zombie S en de Zombie S Polarized. Wat deze brillen zo speciaal maken is omdat ze lichtgewicht zijn, 100% UV protectie hebben, versterkte diepte perceptie zonder je visuele comfort te verminderen en ze zijn hand-made in Italië. Deze eigenschappen met een stylish design voor betaalbare prijs, is een steal.

Dus make sure you don’t miss out on this one en check onze webshop!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden