Brixton Headwear

Ladies opgelet! Brixton komt dit voorjaar met een compleet nieuwe prachtige collectie om onze hoofdjes warm te houden. Er toch nog stoer en sierlijk uit zien in je warme dikke winter jas? Of wil je deze mooie caps ook dragen in het voorjaar? Dat kan! Kies uit een Fiddler Cap, Ashland, Albandy, Kurt Cap, en nog veel meer. Naast het mooie uiterlijk van deze caps is er ook veel tijd en moeite gestopt in het tot leven brengen van deze pareltjes. … check ze hieronder!

De meest populaire caps op dit moment de Fiddler caps: deze op Fisherman’s cap / Jaren 90 geinspireerde headwear (foto hieronder) geeft een tijdloos en toch rock n’roll vibe aan je outfit. Naast het mooie uiterlijk van deze caps is er ook veel tijd en moeite gestopt in het tot leven brengen van deze pareltjes. Er is veel gewerkt met zacht katoen, sierlijke biezen, katoen, polyester, wol, gevlochten banden en een heerlijke fit!

Op zoek naar een casual, maar toch opvallende look? Bij Revert 95 vind je een grote variatie aan Hooligan & Brood caps. Brixton laat zich inspireren door muziek, cultuur en de mensen hier om heen. De brood cap is een traditionele flat cap die we vaker in de rock ‘n roll lifestyle tegenkomen maar zijn oorsprong waarschijnlijk wel op het platte land haalt 😉

Hebben we je al warm gemaakt met deze Brixtons Headwear collectie? Check dan de webshop!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden