Volcom Spring'18

Het voorjaar komt er aan en Volcom maakt ons hiervoor ready door middel van een geweldige nieuwe spring collectie! Krijg jij ook al lente kriebels? Kom vast in de spring-feeling en neem een klein kijkje bij deze zonnige collectie van Volcom Spring 2018! Stoere caps, shirts, blouses, korte broeken en jackets. Vind hier welke stijl het beste bij jou past, en laat je inspireren! Get ready for some sunshine! … Check ze hieronder!

Samen met zijn professionele surf- en kunstprojecten is Ryan Burch Surfboards een andere weg waar hij een enorme passie voor heeft. Sinds hij heeft geëxperimenteerd met vele verschillende vormen en ontwerpen, variërend van normale stuwraketten tot longboards tot vissen tot asymmetrie, heeft hij een goed evenwicht gevonden tussen vormgeven en surfen en een manier om van de oceaan te genieten in alle soorten omstandigheden. Ryan Burch Surfboards zijn tegenwoordig een hot item en er zijn talloze verschillende vormen om aan je behoeften te voldoen, dus als je ooit de kans krijgt om er een te bestellen, zul je zeker weglopen met een one-of-a-kind.


Ladies!
Op zoek naar iets bedekts, maar toch een luchtige look? Hou je van lekker casual of heb je liever felle opvallende kleuren? Dames, laat jezelf stralen dit voorjaar met de Volcom Spring collectie en verblind die jongens. Hier vind je alle nieuwe pareltjes voor in jou kledingkast..

Maak in dit filmpje kennis met de nieuwe Volcom spring”18 collectie! My City is een videoserie van Volcom waarin het Latin American Skate Team wordt voorgesteld, terwijl ze ons door hun geboortestad leiden en ons laten zien waar ze zijn opgegroeid met schaatsen en welke problemen ze onderweg moesten overwinnen.

Hebben we je al warm gemaakt met deze Volcom Spring”18 collectie? Check dan de webshop buttun onder in de pagina en SHOP!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden