Brixton Spring '17 Collectie

De nieuwe collectie van Brixton zit weer vol toffe essentials gebaseerd op de American vintage surf & skatescéne met een dikke shot indie chique. Van authentieke caps & flannels tot complete outfits… Ook zijn de Brixton hoeden voor dames zijn weer uitgebreid met nieuwe stijlen. Al deze Brixton hoeden zijn gemaakt van luxe en duurzame materialen met zowel fedora’s als beach must-haves (zoals de zonnekleppers hieronder) in de collectie.
Reden genoeg dus om dit Amerikaanse “Rock ‘n Roll” label even helemaal voor je uit te lichten.

Brixton werd in 2004 in een garage in Oceanside, Californië opgericht door 3 vrienden. Dit zijn David Stoddard, Jason Young en Mike Chapin. David is de bedenker van de naam Brixton. In de tijd dat hij bij Transworld Magazine werkte had hij de naam Brixton al bedacht. Nadat hij deze naam op zijn skateboard en surfboard spoot, werd de lifestyle ingeluid.

Ook in deze collectie laat Brixton zich weer inspireren door muziek, cultuur en de mensen hier om heen. De producten van Brixton zijn tijdloos en toch ook traditioneel. Het design is clean en sophisticated en ook een van de meest gedragen merken van onze Revert 95 Shop crew.

Ook op zoek naar een nieuwe brixton outfit? Check dan nu onze nieuwe collectie online of kom gezellig langs in de winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden