Nieuwe Converse CONS 2017 collectie

Wie kent ze niet: de canvas schoenen met de witte rubberen zool en het welkbekende sterretje op de binnenkant. Authentiek, simpel en staat goed bij elke outfit.


Converse CONS 17

Begonnen in 1908 als producent van rubber voor schoenen en uiteindelijk uitgegroeid tot een van de meest gedragen schoenenmerken ooit.
Het keerpunt van Converse kwam in 1917 toen basketballer Chuck Taylor de winkel binnen kwam lopen met de klacht dat hij pijnlijke voeten had. Dit leverde hem een baan op bij Converse, waar hij werkte als vertegenwoordiger en ambassadeur, waardoor hij de schoenen bekend maakte over de hele wereld.


Converse CONS 17” /> </p>
<div>
Converse slaat weer opnieuw zijn slag, dit keer met een nieuwe collectie met onder andere remakes van oude modellen. Zoals bijvoorbeeld de <a href=

Converse slaat weer opnieuw zijn slag, dit keer met een nieuwe collectie met onder andere remakes van oude modellen. Zoals bijvoorbeeld de CONS One Star Pro Ox. Deze vette suede skate sneaker is een geremasterde versie met behoud van de iconische Converse look. Deze sneaker werd in de jaren ’90 omarmd door de street – en skatecultuur. Dit is niet veranderd. Wat er wel veranderd is, is dat er nu een voorgevormde Nike Lunarlon binnenzool in zit die zorgt voor impactdemping en een chille pasvorm. De zool is extra grippy en zorgt voor de ultieme boardcontrole.

En zo zijn er nog meer nieuwe modellen van Converse die goed skatebaar zijn, check bijvoorbeeld ook de Breakpoint Pro Ox, One Star Pro Mid of de CTAS Pro Ox. Check hier een vette preview van de schoen, waar ze even goed getest worden door pro skater Sage Elsesser.Ook op zoek naar een fresh en comfortabele skateschoen? Check dan nu onze nieuwe Converse collectie online of kom gezellig langs in de winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden