Corona voorzorgsmaatregelen en werkwijze bij Revert 95

SHOP ONLINE OF KOM NAAR DE WINKEL ONDER BOVENSTAANDE EN ONDERSTAANDE VOORZORGSMAATREGELEN.

Het zijn ongekende tijden waar we op dit moment met ze allen door heen gaan. Thuiswerken, geen of zo min mogelijk onderling contact en noem maar op. Maar als nog kan en mag je nog wel wat doen in deze periode van Corona voorzorgsmaatregelen.

Wij merken een sterke behoefte bij jullie om naar buiten te gaan skateboarden, cruisen en longboarden. Super mooi, fijn en dankbaar zijn we, om te zien dat jullie ons weten te vinden daar voor. Dit is dan ook waar wij al 25 jaar in gespecialiseerd zijn.

Bestel waar mogelijk je spullen bij ons online en krijg het binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd. Telefonisch advies is altijd mogelijk. Bel dan met 023-5327763 optie 1

Nu snappen wij ook als geen ander dat je vragen zal hebben en graag meer wilt zien aan de hand van de vele keuzes die je kunt maken binnen het skateboarden, cruisen en longboarden. Het is ook oa om die reden dat wij open zullen blijven zo lang het mag en wij fysiek hier toe in staat zijn. Wel vragen wij jullie om de voorzorgsmaatregelen zoals vermeld op deze pagina, diverse plekken in de winkel en bij de ingang te respecteren. Alleen op deze manier kunnen wij jullie goed blijven helpen en zorgen we er samen voor dat we hier door heen komen. Onze openingstijden vind je hier!

BIJ ONS GELDT DAT WANNEER ER INCLUSIEF REVERT 95 CREW 8 MENSEN AANWEZIG ZIJN, JE MOET WACHTEN VOOR DE WINKEL. DIT OM DE VERPLICHTE AFSTAND VAN 1,5 METER AFSTAND TE KUNNEN WAARMAKEN MET ELKAAR.

Vermijd een groep, skate alleen op de stoep! #iamnotstoepit

Naast alle voorzorgsmaatregelen hebben we ook een leuke actie bedacht waarbij iedereen die aan het rollen is kan meedoen.
Elke week dinsdag zullen we zo lang als deze crisis doorgaat een shoptegoed van €25,- weggeven aan een leuke, creatieve, coole videoclip die jij post op Instagram. Dat kan op je wall of in de stories zijn, zo lang je maar de #iamnotstoepit hashtag gebruikt en ons tagged in je post. Met deze actie hopen we jou en je maten bewust te laten zijn dat skateboarden met grote groepen helaas nu even niet kan. Niet alleen vanwege je eigen gezondheid, maar van iedereen om je heen. De eerste inzending zijn al binnengekomen en we vinden het cool om te zien dat jullie er al mee bezg zijn. Wie weet pak jij wel een van de shoptegoeden.

Wij wensen iedereen alle sterkte, gezondheid en positiviteit toe. Kussen en liefde van de Revert 95 crew.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden