Wij verdubbelen je Rewards

Verdubbel nu je Revert 95 Rewards

Vanaf vrijdag 17 januari tm 21 feb verdubbelen wij de gespaarde Rewards tegoeden die worden besteed in de winkel.

Dus je hebt al € 15,- gespaard dan krijg je in deze periode € 30,- korting op je aankopen.
Shop je in deze periode en spaar je rewards, dan kan je die ook uitgeven tegen een dubbele korting tijdens deze periode.

Oftewel, verdubbel je Revert 95 Rewards en geef ze uit!

REVERT REWARDS: SPAAR VOOR GRATIS SHOPTEGOED!

Shoppen in de fysieke winkel van Revert 95 heeft nog steeds heel veel voordelen. Denk aan het direct kunnen passen van kleding en schoenen (je weet gelijk of het goed zit en staat), styling advies van onze shopcrew, maar ook op het gebied van skateboarden en snowboarden hebben we alleen maar specialisten in de winkel staan. Ben je dus op zoek naar een nieuw board, onze crew kan je aan de hand van de juiste vragen stellen perfect helpen aan dat ene board wat voor jouw geschikt is. Maar ook onze koffie is super lekker 🙂

Daarom willen we jullie graag (meer) terugzien in de winkel. En om je extra te motiveren, de drempel te verlagen en om je loyaliteit te belonen doen we ook nog iets extra’s in de vorm van Revert 95 Rewards. Met dit loyaliteitsprogramma kun je met je winkelaankopen sparen voor keiharde euro’s oftewel shoptegoed. Bij elke aankoop in de winkel in Haarlem spaar je 5 % shoptegoed van het aankoopbedrag. Dit shoptegoed kun je gebruiken voor korting of om het hele aankoopbedrag mee te betalen. Klinkt goed toch! Zie hieronder de simpele voorwaarden.

ALGEMENE VOORWAARDEN REVERT 95 REWARDS

Wat houdt het loyaliteitsprogramma Revert 95 Rewards precies in?

• Het loyaliteitsprogramma Revert 95 Rewards biedt jou de mogelijkheid om bij iedere aankoop euro’s shoptegoed te sparen die je kunt inzetten bij aankopen in de Revert 95 winkel in de Kleine Houtstraat 30, te Haarlem.
• Om mee te kunnen doen aan het Revert 95 Rewards loyaliteitsprogramma vragen we in de winkel naar je basisinformatie zoals NAW-gegevens en vrijblijvend je email en geboortedatum. Hiermee maken we een account voor je aan in ons kassasysteem en wordt je aangemeld voor de nieuwsbrief (niet verplicht).
• Je spaart 5% van het aankoopbedrag. Dit bedrag is in te zetten bij elke volgende aankoop in de winkel.
• Je spaart shoptegoed bij iedere aankoop in de winkel en op nagenoeg alle producten m.u.v. sale producten.
• Je spaart shoptegoed in euro’s.
• Je saldo van het gespaarde shoptegoed staat op de bon van je laatste aankoop in de winkel.
• Het gespaarde shoptegoed is niet in te wisselen voor geld maar alleen voor producten in de winkel.
• Je kunt ervoor kiezen om de hele aankoopwaarde te betalen met het gespaarde tegoed, mits dit tegoed hiertoe toereikend is.
• Je kunt er ook voor kiezen om het gespaarde shoptegoed in mindering te brengen op je eerstvolgende aankoopbedrag (dus als korting op je aankoop)
• Je kunt te allen tijde het gespaarde tegoed inzetten; er hoeft geen minimumbedrag gespaard te worden voordat je het gespaarde tegoed kan inzetten.
• Je kunt maximaal 6x shoptegoed sparen alvorens je het gespaarde tegoed dient te gebruiken bij je volgende aankoop. Je kunt dus maximaal 6x een aankoop in de winkel doen, bij je 7e aankoop in de winkel dien je het gespaarde shoptegoed te gebruiken.

Waar wordt mijn informatie voor gebruikt?

De informatie waar je ons toegang tot verleent, wordt gebruikt voor de volgende doeleinden:

Het registreren voor het Revert 95 Rewards loyaliteitsprogramma. Wanneer je voor het eerst een aankoop doet in de winkel van Revert 95 te Haarlem wordt er een account aangemaakt met je NAW-gegevens. Vrijblijvend kunnen we ook je email en geboortedatum noteren. Je ontvangt dan de wekelijkse nieuwsbrief met daarin alle nieuwe collecties, aanbiedingen, acties en evenementen die Revert 95 organiseert.

Hoe wordt mijn informatie opgeslagen?

Je gegevens worden opgeslagen in ons beveiligde kassasysteem.

Alle informatie die we bezitten is onderworpen aan de wetten van het land waar de informatie is opgeslagen en aan de wetten van Nederland (waar ons bedrijf is gevestigd).

Met wie wisselen jullie mijn informatie uit?

We wisselen geen persoonlijke informatie uit met derden, zoals merken, marketingbureaus of partner bedrijven. De enige uitzondering in dit geval is wanneer we verplicht zijn dit te doen voor de wet.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden