Crowdfunding update

Bouw van het Skatepark

De bouw is nu echt begonnen! De heipalen zitten in de grond, 12 stuks en 12 meter diep en ook de grondwerkzaamheden op de kavel zoals het afgraven en het aanbrengen van de bekisting van het beton zijn al enkele weken een feit! De bouw van de hal is nu dus in volle gang en ook de stalen constructie van het dak word op dit moment al gebouwd.


Media moment met Gemeente Haarlem


Onlangs kwam ook het haarlems dagblad langs (afbeelding onder) bij het storten van de fundering van het park aan de Mincklersweg. De gemeente verhuurt deze grond van het park aan de stichting en zij hebben er vertrouwen in dat het park zo succesvol kan exploiteren. Stichting Skatepark Haarlem heeft er dus voor gezorgd dat er met beperkte middelen een hal wordt neergezet, voor de indeling van de hal en de Horeca is dus jullie hulp nog steeds nodig !

Ambassadeurs Stichting Skatepark Haarlem

Door het initiatief van Thomas werden ook andere skaters enthousiast om mee te helpen voor de crowdfunding . Zij zijn nu als ambassadeaurs van Het Skatepark op pad ( in sholen, verenigingen etc…) met als doel zo veel mogenlijk mensen enthousiast te maken voor de Skatepark. Supernice work boys & girls!

.

Horeca aan het Skatepark

Nu de hal gebouwd wordt, zijn alvast een aantal vrijwilligers aan het focussen op de horeca van Skatepark Haarlem. De horeca komt niet in dezelfde hal als het skatepark, maar wordt er aan vast gebouwd. Hiervoor is stichting skatepark nog op zoek naar een tweedehands strandtent, een demontabele loods, een romneyhal, aangeboden noodlokalen of een beter idee. We hebben veel opties bekeken, maar vaak zijn de transportkosten hiervoor erg hoog. Mocht je ideeën hebben of ons hierbij kunnen helpen, laat het weten.

Donate, Create & Skate!
Help mee aan de realisatie van Skatepark Haarlem.

DONEER HIER

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden