DC Shoes X Magenta

De DC Shoes x Magenta Collab is een bewerking van enkele stijlen uit de DC Skateboarding lijn in samenwerking met het Franse Skateboard merk Magenta. Net Als DC shoes is Magenta een skateboard merk wat erg is gefocust op stijl en flow en heeft dankzij een sterk team al toffe following gecreerd. Sinds Magenta in de game is, zijn ze druk bezig met het collabben met andere grote merken en dat lukt ze dus aardig goed.

Ze zijn sinds 2010 bezig met het bedrijf wat zich in Parijs ontwikkelde. Met een constant aanbod van vette collecties, stylische foto’s van pro riders en artdirector Soy Panday, springt hun kleding en designs er net zo uit als hun skateboard- en videoprojecten.


Donderdag 25 Oktober wordt deze collectie gelanceerd. Dit zal dan ook goed gevierd worden in Parijs met een tentoonstelling in The Hub en als dat is afgelopen gelijk door naar de afterparty in de workshop. Vanaf 25 oktober ligt deze collectie in geselecteerde skatewinkels en natuurlijk bij Revert 95.

Op zoek naar de vette schoenen, shirts of caps? Check zo snel mogelijk de shop en wie weet loop jij straks op de nieuwste schoenen van DC shoes x Magenta!

Wil jij er ook zo goed uitzien als de jongen op de foto? Roll nu langs in de shop of check de site!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden