element

Skateboarding meets streetart. De Element x Keith Haring Capsule collection, een samenwerking tussen Element en Artestar, wat bestaat uit kunstenaars, fotografen, ontwerpers en nog veel meer creatieven.
Deze samenwerking laat de elementen van de New Yorkse skateboarding culture compleet tot leven komen. Ook in deze samenwerking met Element zie je weer veel herkenbare figuren van Keith Haring terugkomen. Dit in combinatie met de basiskleuren van Element: rood, zwart en wit.

Keith Haring was een Amerikaanse kunstenaar geboren op 4 Mei in 1958 in Reading, Pennsylvania. Hij ontwikkelde op heel jonge leeftijd al een eigen stijl die hij baseerde op de populaire cultuur rondom hem, zoals Dr. Seuss en Walt Disney. In 1982 stelde hij in Soho een eerste solo tentoonstelling voor en niet veel later brak de bom uit voor Harring en werd hij wereldwijd bekend. O mwille van zijn karakterestieke stijl met zijn cartoonachtige schilderingen en tekeningen die onderwerpen zoals drugs, seks en apartheid naar voren lieten komen.

Items zoals t-shirts, hoodies, longsleeves jassen en tassen… deze collectie heeft het allemaal! Denk je nou net als ons: Ik moet dit hebben!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden