Element Skateboards

De oprichter van Element heet Johnny Schillereff. Hij wilde graag iets doen met zijn passies voor skateboarden, kunst en de natuur. Na een moeilijke tijd kwam zijn ‘elementality’ boven, wat hem inspireerde tot het opzetten van een bedrijf dat de vrijheid van skateboarden verspreidt en een positieve invloed heeft op de wereld. Hij bedacht het iconische boom-logo, dat op meerdere manieren symboliseert waar Element voor staat. Hoe het merk ook groeit en hoeveel vertakkingen het merk ook krijgt, de roots liggen in het skateboarden.

Voor dit seizoen zijn zo ook verschillende series in de Skateboarding collectiie, die de diversiteit van Element definieert. wij hebben alvast de RANGER, MASKED en FAMILY SERIES in huis.
De Ranger series zijn pro models van misschien wel de bekendste Element teamriders: Westgate, Smith en Huston

Brandon Westgate: is regerend titelhouder voor de East Coast Powerhouse, is zonder twijfel Brandon Westgate; hij is echt in een klasse apart. Terwijl de power, pop, en innovatie zijn skateboarden definiëren, zul je geen ego of verrommeling zijn succes vinden. Wanneer andere profs na de sessie naar de bar gaan, gaat Westgate naar zijn houtwerkplaats om te bouwen en cranberrys te bakken met het gezin.

Nyjah Huston: begon zijn relatie met Element toen hij slechts 7 jaar oud was. hij was een klein, fenomenaal takje van de Element boom en de 2010 / 2012 Street League Champion, die in het najaar van 2013 “Fade To Black,” uitbracht. Waarvan velen zeiden dat het “The gnarliest video part ever” was. Wat Nyjah in staat is te doen op een skateboard lijkt grenzeloos.


Check hieronder de laatste video uit de skate series van Element. Met teamriders als Nick Garcia, Nassim Guammaz, Dominick Walker en Jaakko Ojanen, werd deze road trip door het noorden van Spanje vastgelegd, de video showcased ook de laatste Spring 2017 collection.
Sit back and enjoy the fun these guys have while on the road.

Check de nieuwe collectie van Element nu online of kom gezellig langs in de winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden