Review 95 - Patagonia

De Patagonia Arbor Grande Pack heeft genoeg ruimte voor je dagelijkse items in je alledaagse routine, of als je besluit op avontuur te gaan. Van boeken en lunch tot klimschoenen en karabijnhaken, alles past in deze tas voor wat elke gelegenheid. Deze tas heeft een gewatteerde laptop sleeve van 15 inch en is gemaakt van ecologisch waterdicht matriaal, en is daarmee dus beschermt tegen water en harde schokken. Bestaat geheel uit gerecycled materiaal, een veelzijdige milieubewuste keuze. De ideale reispartner voor Urban exploring en meer.

Nieuwsgierig? Check eens de bovenstaande Review 95 van deze tas.
Wat ooit begonnen is als een klein bedrijf in bergbeklimmers gereedschap, is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch outdoor company, gericht op de buitensporten en waar bergbeklimmen altijd het grootste onderdeel van is. Inmiddels heeft Patagonia kleding voor diverse outdoor sporten zoals surfen en snowboarden.Omdat Patagonia gefocust is op outdoor sport, wilt het merk de natuur ook behouden zoals het is. Het bedrijf neemt actief deel aan het redden van het milieu en het tegen gaan van het verslechteren van de planeet. Het ecologisch verantwoorde brand maakt gebruik van organische katoen en gerecycled polyester, gericht op het maken van de beste producten zonder onnodige schade aan het milieu aan te brengen.

Omdat Patagonia zo’n avontuurlijk bedrijf is hoort daar ook een product bij wat niet te missen is als je op reis gaat, je ideale reispartner, een tas. Patagonia heeft een nieuwe lijn tassen uitgebracht met ontelbare voorzieningen en mogelijkheden die van toepassing komen tijdens je urban adventures, of gewoon in het dagelijkse leven als je naar werk of school gaat.


Converse CONS 17


Check de tassen van Patagonia online of kom gezellig langs in de winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden