GoPro HERO5

De nieuwe GoPro’s zijn uit en zijn ‘s werelds beste camera’s van GoPro ooit! Met deze camera’s kun je de scherpste beelden opnemen tijdens je wildste avonturen. Deze HD camera’s zijn speciaal ontwikkeld voor het filmen van extreme sporten in hoge kwaliteit. Het is nu zelfs mogelijk om in 3D te filmen met deze GoPro camera’s.

De GoPro HERO5 Black Edition is de meest geavanceerde GoPro camera, ooit. Met verbeterde beeldkwaliteit en een twee maal zo krachtige processor brengt de HERO5 Black de prestaties van GoPro naar een geheel nieuw niveau. Ongelofelijk hoge resoluties en hogere frame rates zorgen voor verbluffende, meeslepende footage van jou en je omgeving. De nieuwe Protune stand voor foto’s en video stelt je in staat om handmatig de kleur, ISO-waarde, diafragma en meer aan te passen. Met de Photo Burst modus kan je tot wel dertig 12MP foto’s per seconde maken, zodat je ieder moment in hoge kwaliteit kunt vastleggen. Met een verbeterd audiosysteem, ingebouwde Wifi en waterdichtheid tot 10 meter diepte is de HERO5 Black Edition het ultieme gereedschap om je leven vast te leggen en te delen.
De GoPro HERO5 Session is de de kleinste en lichtste GoPro camera ooit! Dit kleine wondertje verpakt de kracht van GoPro in een design dat 50% kleiner en 40% lichter is dan andere HERO5 camera’s. Het stevige, waterdichte ontwerp maakt een losse behuizing overbodig, terwijl de camera gemakkelijk met één knop te bedienen is. Met 4K video en 10MP foto’s levert de HERO5 Session de professionele kwaliteit waar GoPro bekend om staat. Dankzij de slanke en veelzijdige vorm is de GoPro HERO5 Session overal thuis: van de zee tot de sneeuw en chill sessies met vrienden. De makkelijkst draagbare en te monteren GoPro ooit wordt geleverd met speciaal ontworpen bevestigingen en accessoires die naadloos samenwerken met andere GoPro gear om je meer montage-opties te bieden dan ooit.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden