Marshall Major 2

Marshall doet met de nieuwe Major 2 weer een flinke stap vooruit door verbeterd geluid, duurzaamheid en nog betere specificaties. De Major 2 collectie ziet er weer super stylisch uit door de afgeronde bouw en vinyl afwerking.


Marshall Headphones Major 2 Revert
Super zachte oorkussens

Warme en geiriteerde oren krijgen door het lang luisteren naar je favoriete muziek is een no-go met de Marshall headphones. Bij Marshall maken ze alleen gebruik van de allerbeste materialen wat zorgt voor een ultiem draagcomfort met de perfecte sound. Bij de Major 2 zijn de oorkussen gemaakt van skai leer wat er voor zorgt dat je geen geirriteerde oren meer krijgt en je eindeloos naar je favoriete artiesten kunt luisteren.


Marshall Headphones Major 2 Revert
Volledig inklapbaar

De Major 2 is flexibeler en comfortabeler dan zijn voorgangers en heeft nieuwe scharnieren wat ervoor zorgt dat de band veel beter af te stellen is. De band van de hoofdtelefoon heeft een inklap mechanisme waardoor je de Major 2 makkelijk mee kunt nemen op vakantie, tijdens het skaten of snowboarden. Hierdoor houd je meer ruimte over in je koffer of tas! De hoofdband is gemaakt van duurzaam materiaal wat super lang meegaat en is bekleed met vinyl voor een luxe afwerking. Dit alles zorgt voor dat je met de nieuwe Major 2 comfortabel en zorgeloos naar jouw favoriete muziek kunt luisteren!


Marshall Headphones Major 2 Revert
Microfoon & besturing

De koptelefoon heeft een audiokabel met aan beide kanten een 3.5mm jack. De kabel is voorzien van een ingebouwde microfoon voor het aannemen van telefoontjes, Skype calls of andere communications. De Major 2 is dus ook een luxe headset voor je smartphone, tablet of computer. De ingebouwde afstandbediening aan de kabel zorgt voor het makkelijk navigeren van je muziek en het aanemen van gesprekken.


Marshall Headphones Major 2 Revert
Inpluggen

De kabel van de hoofdtelefoon is voorzien van 2 jack aansluitingen zodat je zelf kan kiezen in welke oorschelp je het snoer plugt. Zo kan je met de Major 2 een vriend of vriendin mee laten luisteren door zijn/haar headset in de vrije aansluiting te pluggen. Ideaal voor op reis of als je aan het chillen bent.


Marshall Headphones Major 2 Revert
Technische details

De Major 2 heeft nu nog betere geluidskwaliteit dan zijn voorgangers. Dit komt door de diepere bass en meer gedetailleerde hoge tonen wat zorgt voor een betere sound. De headphone heeft een frequentiebereik van 10,0 – 20.000,0 HZ, een gevoeligheid van 99DB en impedantie van 64 ohm. Wat ons betreft is er geen betere hoofdtelefoon op dit moment verkrijgbaar.


Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden