Habitat x Twin Peaks

In samenwerking met David Lynch heeft Habitat een nieuwe lijn uitgebracht van decks en kleding gebaseerd op een echte cult classic uit de 90s, Twin Peaks. De lijn is voorzien van graphics met de characters Dale Cooper, Audrey Horne en Laura Cooper. De 1e drop van deze collectie is al in eind mei, bijna dus!

Twin Peaks is een drama, mystery serie uit 1990 wat zich afspeelt in een dorpje (twin peaks) wat ligt aan de Canadese grens in de staat Washington. De serie heeft een surrealistische en vaak duistere sfeer, en bracht Amerikaanse tv op een heel nieuw niveau. De dromerige misdaad drama met bijzondere karakters, verteld het verhaal over FBI agent Dale Cooper die de moord op Laura Cooper probeert op te lossen. Twin peaks bracht al snel een enorme hype met zich mee en iedereen volgde het op de voet.

Habitat Skateboards is opgericht in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van skateboards, met de meest unieke deck designs. Habitat hoopt met hun ontwerpen net zo’n cultstatus te krijgen als Twin Peaks zelf. De complete deck serie en shirts brengen een duidelijk duistere en regenachtige 90s stylo met zich mee, met de unieke grafische prints, en zet dat op een soort pop-art wijze neer.

Een collectie perfect voor de fans en skateboarders met een liefde voor Twin Peaks.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden